Αφήστε τους κλασικούς να είναι κλασικός-αναδρομικούς

July 31, 2021
τελευταία εταιρεία περί Αφήστε τους κλασικούς να είναι κλασικός-αναδρομικούς

Η πιό πρόωρη εργονομική καρέκλα Marrit που σχεδιάζεται από GTCHAIR (ΈΔΡΑ της GT) με το πολυσύνθετο σύστημα ελέγχου καλωδίων, έχει 11 λειτουργίες και προσφέρει μια ρύθμιση μεγάλης έκτασης για να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας, το σχέδιο είναι πέρα από το εσωτερικό ύφος σχεδίου, συγκρίσιμο με τα διεθνή παρόμοια προϊόντα και είναι δημοφιλές με το σφαιρικό χονδρέμπορο καρεκλών πολυτέλειας εργονομικό.


Σαν κατασκευαστή εδρών Ergomic υψηλών σημείων, εμείς που σκεφτόμαστε πάντα για να κατασταθεί κάτι διαφορετικό. GTCHAIR (ΈΔΡΑ της GT) υιοθετήστε το συναίσθημα μετάλλων σχεδιάζει τη μοντέρνη και κομψή μορφή wineglass, βάζει την ψυχή wineglass στη δομή του προϊόντος, ευγενές καλλιτεχνικό τεμπεραμέντο Marrit υποστήριξης για να συναντήσει τη χαρά νικητών.


Βάση στο σχέδιο Marrit, προωθήσαμε τα newests μας πρότυπος-αναδρομικά, με το ιταλικό κηρωμένο πετρέλαιο δέρμα και την ειδική τεχνολογία ζωγραφικής χαλκού για να σχεδιάσουμε ένα αναδρομικό ύφος, που προσφέρει σας ένα συναίσθημα κλασικών και ασφαλίστρου.


Αφήστε τους κλασικούς να είναι κλασικοί, δεδομένου ότι ένας εργονομικός κατασκευαστής εδρών πολυτέλειας και ένα εργονομικό εργοστάσιο καρεκλών πολυτέλειας, GTCHAIR (ΈΔΡΑ της GT) είναι πάντα ο πρωτοπόρος της εργονομικής βιομηχανίας καρεκλών.